Fundament:Redactie

Uit Glossarium_kwaliteit_van_zorg
Ga naar: navigatie, zoeken

Jannes van Everdingen

Dermatoloog. Zijn huidige functies zijn: algemeen secretaris van de Regieraad Kwaliteit van Zorg en directeur van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Daarnaast is hij voorzitter van het Nederlands Natuur- en Geneeskundig Congres en penningmeester van de Stichting Biowetenschappen en Maatschappij. Hij heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan.


Dunja Dreesens

Generalist. Begonnen als Merchandising & Marketing executive Healthcare bij Boots the Chemist. Na een korte tussenstop bij VWS (project farmaceutische zorg), langere tijd werkzaam geweest in de consultancy, vooral liberalisering van de energiemarkt en procesmanagement in de GGZ. Sinds 4 jaar zijn richtlijnen het hoofdonderwerp van haar aandacht, eerst bij ZonMw en nu als secretaris bij de Regieraad.


Onder auspiciƫn van het Kwaliteitsinstituut.


Met hulp van Kees Ahaus, Peter Arentsen, Marjolein de Booys, Jako Burgers, Mirjam Harmsen, Medard Hilhorst, Carel Hulshof, Niek Klazinga, Sonja Kloppenburg, Frans Meulenberg, Welmoed van Rijs, Wim Schellekens, Mariska Tuut, Edmar Weitenberg

Glossarium Kwaliteit van Zorg

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T UV W X Y Z


Share |